logo
Tandtechniek van Beijsterveldt
Stationsstraat 42
5121 ED Rijen
info@ttlvanbeijsterveldt.nl  
Bel voor info of een afspraak:
(0161) 227 663

Tandtechniek van Beijsterveldt heeft, sinds ze begon in 1985, door uitstekende kwaliteit en nazorg een eigen plek verworven binnen Rijen en omgeving. Of het nu gaat om een nieuw kunstgebit, een klikgebit op implantaten, aanpassingen aan uw huidige gebit of repareren van uw kapotte kunstgebit. Tandtechniek van Beijsterveldt werkt met gediplomeerd personeel aan een snelle en betaalbare oplossing voor uw gebitsproblemen.

Een nieuwe gebitsprothese

Een goede gebitsprothese is niet zomaar gemaakt; iedere mond is immers verschillend.

In enkele stappen begeleidt Tandtechniek van Beijsterveldt u naar uw persoonlijke perfect zittende gebitsprothese. Daarbij kunt u zelf meebeslissen over vorm en kleur van de tanden, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Met onze digitale mondscanner kunnen we u op een meer comfortabele manier bedienen, waardoor u minder of zelfs helemaal niet meer hoeft te happen!

20201208_172247
Tandtechniek van Beijsterveldt

Een klikgebit op implantaten

Wie langere tijd een kunstgebit draagt, zal merken dat de kaken slinken waardoor het kunstgebit niet meer vast zit. Daardoor kunnen op den duur problemen ontstaan zoals het loszitten van het gebit, invallende wangen en pijnlijke plekken in de mond. Daarnaast kunt u met een loszittend gebit slechter eten, wat de algehele gezondheid kan schaden.

Een loszittend kunstgebit kan beter zitten door een rebasing, maar een klikgebit op implantaten zal een veel beter resultaat geven.

Tijdens de behandeling kunt u uw huidige gebit gewoon blijven dragen!

De kosten voor een klikgebit op implantaten worden grotendeels vergoed door de zorgverzekeraars. Informeert u bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen in uw basispakket en/of aanvullende tandartsverzekering.

Tandtechniek van Beijsterveldt
Tandtechniek van Beijsterveldt

Het repareren van een kapot kunstgebit en het verwijderen van aanslag

Een mens kan niet zonder tanden! Dat beseffen we bij Tandtechniek van Beijsterveldt als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat uw kapotte kunstgebit binnen een halve dag gemaakt is. Maak hiervoor een telefonische afspraak of kom langs tijdens onze openingsuren.

Ook kan het nodig zijn uw prothese eens goed te reinigen om kalk, thee wijn of rook aanslag te verwijderen. Met professionele apparatuur maken wij uw prothese weer fris en schoon.

Ook deze behandelingen worden 100% vergoed door uw zorgverzekering.

Tandtechnisch laboratorium - Tandtechniek van Beijsterveldt
Tandtechniek van Beijsterveldt

Beter passend maken bestaande prothese

Een goed passend gebit is essentieel!  Wanneer uw gebit door de jaren heen losser is gaan zitten maar verder nog goed bevonden is, dan kan een rebasing voor u de oplossing zijn.

Bij een rebasing wordt een afdruk met uw gebitsprothese gemaakt die opnieuw gevuld wordt. U kunt nog dezelfde dag genieten van uw vertrouwde, maar nu goed passende, kunstgebit. Vaak is dit een goede oplossing om nog enkele jaren met uw huidige prothese te overbruggen tot u toe bent aan een nieuw kunstgebit.

Bovendien is het noodzakelijk omdat door een slecht passend gebit uw kaken sneller slijten.

Deze behandeling wordt 100% vergoed door uw zorgverzekering.

20220511_113647
20220511_133221