logo
Tandtechniek van Beijsterveldt
Stationsstraat 42
5121 ED Rijen
info@ttlvanbeijsterveldt.nl  
Bel voor info of een afspraak:
(0161) 227 663

Wettelijke kennisgeving met betrekking tot de website ttlvanbeijsterveldt.nl.  Deze site is eigendom van Tandtechniek van Beijsterveldt V.O.F. te Rijen.

Niets uit deze site mag gekopieerd, gereproduceerd,vertoond, al dan niet elektronisch gefotografeerd gebruikt of verspreid worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Tandtechniek van Beijsterveldt V.O.F.

Tandtechniek van Beijsterveldt V.O.F. is niet verantwoordelijk voor webpagina’s waar naar verwezen wordt dan wel toezegging van externe organisaties, verzekeringen of medische praktijken en klinieken.

Tandtechniek van Beijsterveldt V.O.F. biedt geen garantie op de inhoud van deze website met betrekking op de juistheid of volledigheid en met betrekking tot de tekst en genoemde prijzen en termijnen van behandel afspraken.

Tandtechniek van Beijsterveldt V.O.F. biedt geen garantie betreffende de veiligheid van deze website en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die rechtstreeks dan wel onrechtstreeks veroorzaakt wordt door de website dan wel door het gevolg van een onderbreking van de beschikbaarheid van de site.

Deze wettelijke kennisgeving is bijgewerkt tot en met 2018.

 

Privacy-verklaring